Verpleegkundige – TMI – Roosendaal

JobID = 38h0.07

Lijkt het je interessant om in een andere omgevingte werken? Een nieuwe werkwijze, arbeidscultuur en mensen te lerenkennen? En heb je minimaal twee jaar werkervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou! We zijn op zoek naar IC verpleegkundigen voor eenCOVID-afdeling in een ziekenhuis in de regio van Roosendaal. Erzijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Wij bieden ICverpleegkundigen: Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris isbovengemiddeld!; Mogelijkheid tot auto van de zaak, ook bij eenparttime dienstverband; Een flinke dosis ervaring door afwisselendwerk; De mogelijkheid om als zzp’er te kiezen voor bevoorschottingofwel je factuur binnen één werkdag uitbetaald; Optimalebegeleiding vanuit ons enthousiaste team van recruiters,accountmanagers en backoffice; Een mogelijkheid tot een contractvoor onbepaalde tijd. Werken op 0-uren basis Naast het aangaan vaneen detacheringscontract is het bij TMI ook mogelijk om te werkenop 0-uren basis. Bij een 0-urencontract is er sprake van eendienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonderurenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren.Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Ideaal voor ZZP’ers ofom te combineren met een andere (vaste) baan. #tmi

Lees meer…