Verpleegkundige – TMI – Roosendaal

JobID = 7f0.07

Ben jij SEH verpleegkundige en op zoek naar eennieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante vacature voor joubeschikbaar. Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week.Jij komt te werken in een ziekenhuis met een innovatieveinstelling. Het ziekenhuis is continu bezig zich te ontwikkelen enkan jouw hulp daarbij goed gebruiken! Ben jij de ambitieuze SEHverpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct. Wij vragen: Jijbent gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundige; Jij hebt eengeldige BIG-registratie; Jij hebt een flexibele instelling, bentstressbestendig en kunt zowel goed in teamverband werken alszelfstandig handelen. Wij bieden: Aantrekkelijkearbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld (CAO++) salaris;Een leaseauto bij een dienstverband op basis van detachering vanaf24 uur per week; Een goed gevulde (bij)scholingskalender ; Demogelijkheid om als zzp’er te kiezen voor bevoorschotting ofwel jefactuur binnen één werkdag uitbetaald. #tmi

Lees meer…