Koerier auto – Tempo-Team – Roosendaal

JobID = 8h0.07

Direct in dienst bij BCC Rijden in goedonderhouden bus of vrachtwagen Prestatiebonusregeling BCCbedrijfskleding en veiligheidsschoenen Een geladen bus zodat jedirect kunt vertrekken Een goed geregelde baan als chauffeurbezorgen bij BCC!

Wat bieden wijjou

Wie benjij

Wat kom jebrengen?

Wat ga jedoen

Je start je dienst met hetcontroleren van alle documenten voor de klanten die je die dag gaatbeleveren. Daarna check je of je voertuig in goede staat is. En dande weg op! Je bezorgt en installeert samen met je bijrijder deproducten of afgesproken tijd. Oude apparatuur aanwezig? Die neemje mee terug. Uiteraard staat service hoog in het vaandel en zorgje er voor dat je alles pico bello achterlaat. En op naar hetvolgend adres…..!

Waar ga jewerken

Met behulp van alleBCC’ers wordt het leven van klanten leuker, makkelijker en slimmergemaakt. Bij BCC kun jij je ontwikkelen en krijg je de ruimte omklanten te helpen!

Ben jij enthousiast gewordenover de vacature voor chauffeur bezorger bij BCC? Solliciteer dandirect via de sollicitatiebutton! Vergeet je cv niet te uploadenvia jouw Tempo-Team account, anders kunnen we je sollicitatie nietin behandeling nemen. Heb je een vraag of wil je meer informatie?Kom met ons in contact via: transport.zuidwest@tempo-team.nl,WhatsApp 06 – 23144754.

Uiteraard staat deze vacatureopen voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…