Heftruckchauffeur – YoungCapital B.V. – Roosendaal

JobID = 3c0.07

Je gaat als heftruckchauffeur tuinmeubelen pickenin Roosendaal. Je bent ook lekker fysiek bezig. Heb jij jeheftruckcertificaat? Lees dan verder! Wat ga je doen? Je werkt alsheftruckchauffeur bij BuitenHof Tuinmeubelen, een groeiendfamiliebedrijf in luxe tuinmeubelen. Het hoofdkantoor met hetcentrale magazijn staat in Roosendaal en daar mag jij jouwvaardigheden op een heftruck laten zien! Als heftruckchauffeur zalje gaan orderpicken voor alle bestellingen die door klanten in dewinkels van BuitenHof in Nederland en België zijn gedaan. Daarnaastzal je orders picken voor de bevoorrading van winkels. Je houdt jeook bezig met het laden en lossen van tuinmeubelen. Ondanks dat jeop een heftruck zit, zal je ook lekker fysiek bezig zijn. Je zalnamelijk ook de tuinmeubelen zelf moeten tillen: een idealevervanger van jouw fitnessabonnement.  Je werkt in dezefunctie fulltime, waarbij je van april t/m september inploegendiensten werkt. Het magazijn is dan open van 06.00 – 23.00uur en hier zullen je werktijden in vallen. Het is belangrijk datje zowel ’s ochtends als ’s avonds beschikbaar bent, omdatBuitenHof met wisselende roosters werkt. Je ontvangt dit roosternatuurlijk wel van tevoren. Wat wij bieden Een verantwoordelijkefunctie die goed staat op je cv; Werken in een in… Originelevacature is te vinden op StepStone.nl – Maak nu een Jobagent aan opStepStone en vind je droombaan! https://bit.ly/2KRdz1g Vindgelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips opStepStone.nl!

Lees meer…