Word parttime bezorger bij Buitenhof in Roosendaal – YoungCapital – Roosendaal

JobID = 1a0.11

Als bezorger bij BuitenHof in Roosendaal bezorg je luxe tuinmeubelen door Nederland en België. Is dit echt iets voor jou? Lees dan verder!

Bij BuitenHof Tuinmeubelen staat naast hard werken een goede werksfeer centraal. Hierdoor is het familiebedrijf uitgegroeid tot een groot bedrijf in luxe tuinmeubelen, met 22 winkels in Nederland en België. Jouw werkdag begint en eindigt altijd in Roosendaal, waar het hoofdkantoor en magazijn zitten.

Vanuit dit magazijn zal jij per direct als bezorger met je bijrijder op pad gaan om de tuinmeubelen af te leveren bij klanten. Eenmaal aangekomen bij de klant, zet je de tuinmeubelen op de juiste plaats. Zo nodig monteer je de tuinmeubelen op de goede manier. Als dat gelukt is, ga je op naar de volgende klant. Een klant- en servicegerichte instelling is voor deze functie erg belangrijk. Deze functie biedt je een mooie mix van vrijheid en verantwoordelijkheid! Wil je weten hoe een dag als bezorger eruit ziet? Dan geeft onderstaande video je veel duidelijkheid!

Deze baan als bezorger is een parttime functie. Je precieze begin- en eindtijd hangt af van je route voor die dag. De werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag. Jij kunt voor 2 tot 4 dagen in de week aan de slag. Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal vier jaar rijervaring hebt.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees meer…