Reachtruckchauffeur – Randstad Recruitment Center – Roosendaal

JobID = 27a0.1

Functieomschrijving Heb jij een geldig reachtruck certificaat en beschikbaar in 2 ploegen? Bekijk dan deze vacature voor VOS in Roosendaal! Wat bieden wij? Een fulltime dienstverband in 2 ploegen Een uurloon van €12,30! (inclusief ploegentoeslag) Een baan in een compact en gezellig magazijn! Wat ga je doen? Het helpen met laden en lossen van vrawachtwagens Met behulp van een reachtruck pallets verplaatsen Zorgen dat stellingen in het magazijn gevuld zijn Wat vragen wij van jou? Beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal In het bezit van een reachtruck certificaat In het bezit bent van eigen vervoer Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar! WhatsApp, bel of mail dan naar onderstaande contactgegevens. WhatsApp: Bel: Mail: Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een ‘mijn Randstad’ account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je ‘mijn Randstad’ account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Lees meer…