Operator dagdienst – Pro Industry – Roosendaal

JobID = 25y0.08

Heb jij de kennis en ervaring binnen de voedingsindustrie en ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin jij de verantwoording draagt over je eigen inpaklijn? Je komt te werken bij een hecht Brabants familiebedrijf waar iedereen hart voor de zaak heeft en iedereen klaar staat voor elkaar. Bij dit bedrijf sta je als operator centraal waardoor je kans hebt op cursussen of opleidingen. Tevens heeft de opdrachtgever altijd de intentie om je op termijn een vast contract aan te bieden. Benieuwd naar deze kans om aan de slag te gaan als operator? Lees dan snel verder!

Jij bent als operator verantwoordelijk voor het bedienen en draaiende houden van de gehele inpaklijn van verschillende agrarische producten. Je zorgt ervoor dat het eindproduct netjes wordt ingepakt en klaar staat voor transport naar de klant. Met jou kennis en vaardigheden ben je het eerst bij kleine storingen en zorg je ervoor dat deze worden verholpen. Tot slot denk je mee over eventuele verbeteringen van het proces en draag je bij aan een schone en nette werkplek.

Lees meer…