Leidinggevend eerste monteur beveiliging, roosendaal – BOA Careers – Roosendaal

JobID=3c0.11

Leidinggevend eerste monteur beveiliging, roosendaal Werkgever: BOA Careers Geplaatst:Regio: Roosendaal Gewijzigd:Functieomschrijving Als leidinggevend eerste monteur beveiliging bezorg je onze klanten een veilig gevoel door inbraak-, brandbeveiligings- en camerasystemen te installeren. De ene week voorzie je een grootschalig transportbedrijf van tientallen camera’s, de andere keer regel je de brandbeveiliging bij een distributiecentrum. En altijd staat er achter jou een team dat bij je past.

Stel je voor: het alarmsysteem van een bedrijfshal gaat af. De klant krijgt een melding op zijn telefoon dat het alarm afgaat en ziet via een app direct de camerabeelden. De installatie van zulke geavanceerd inbraak- en camerasystemen vraagt om stevig vakmanschap. Gelukkig voer jij de regie op de vloer. De ene keer stuur je een team van zes monteurs aan. De andere keer is een project wat kleiner en doe je het zelf. Of je voor kleine, afwisselende projecten aan de slag gaat of voor grote, langdurige projecten laten we voor nu even in het midden. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.
Wil je je specialiseren in brandbeveiliging? Of toch liever alleen maar werken met inbraakbeveiliging? Ook hiervoor kun jij bij ons terecht! Jij wordt dan de brandspecialist óf beveiligingsspecialist.
• Na een goedgekeurde offerte schakel je met de werkvoorbereider om door te geven welke materialen je nodig hebt. Soms bestel je materialen ook zelf.
• Je stuurt monteurs aan die programmeren en het installatiewerk uitvoeren. Dit geeft jou de tijd om zelf alvast een andere taak voor te bereiden, al werk je zelf ook nog regelmatig mee met je collega-monteurs.
• Je controleert en test de kwaliteit van de beveiligingssystemen.
• Je houdt de uren bij en bewaakt de werkbegroting.
Functie eisen
• Minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek;
• Bij voorkeur enkele jaren ervaring als eerste monteur;
• VCA VOL en een MBV-diploma.
• Een rijbewijs B.

89b30a4c20320ac0c5d9eb60d75414ff Arbeidsvoorwaarden Vast contract

Lees meer…