1e monteur werktuigbouwkunde – BOA Careers – Roosendaal

JobID = 32a0.07

FunctieomschrijvingBij onze opdrachtgever kun je zelf aangeven wat jij het liefste doet en in welk team je graag zou willen werken. Hoe jouw werk er precies uitziet, ligt dus nog niet vast. Zo kan het zijn dat je samen met een hulpmonteur op pad gaat om een klein ketelhuis te verbouwen. Maar je kunt ook in een groot monteursteam werken aan miljoenenprojecten, zoals de nieuwbouw van een distributiecentrum. Vind je het leuk om op grote hoogte laswerk uit te voeren voor een verwarming of GKW-installatie? Of sta je liever met beide benen op de grond voor de aanleg van een riolering? Het is allemaal mogelijk. Maar in elk project geldt: jij zet je kennis en ervaring optimaal in om klanten goed functionerende installaties te bezorgen én om collega’s het vak bij te brengen.• Je realiseert zelfstandig en samen met (leerling- en/of hulp)monteurs werktuigbouwkundige (deel)installaties.• Je overlegt met het projectteam over de planning en de werkzaamheden. Bij kleinere projecten kan het ook voorkomen dat je hierover contact hebt met de klant.• Je houdt revisietekeningen en overige projectdocumentatie bij.• Je bewaakt de materiaalvoorraad. Zijn er extra materialen nodig? Dan geef je dat aan bij de werkvoorbereider.• Je houdt toezicht op de kwaliteit van de installaties.### Profiel – Minimaal een mbo 3-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau door werkervaring.• Enkele jaren ervaring als (eerste) monteur werktuigbouwkunde.• VCA VOL.• Een rijbewijs B.### Aanbod – Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij onze opdrachtgever niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.• Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, teamuitjes, dartwedstrijden, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.• Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.• Uitzicht op een vast contract• Een informele werkomgeving met korte lijntjes.• Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen• 25 vakantiedagen en 13 atv-dagenZin in een nieuwe uitdaging? Het eerste gesprek is met een medewerker van BOA Careers, waar wordt gekeken of je passend voor de baan bent en we je kunnen voorstellen bij de opdrachtgever.Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject. Ken jij iemand die deze rol ook goed zou passen?Ben jij de 1e monteur werktuigbouwkunde die we zoeken? Wij komen graag in contact.

Lees meer…